Post by obiwchikfego on Feb 19, 2022 3:21:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато примогем ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
гра не цікаво
Це була справді гарна гра. Дійсно покращив мій рівень концентрації. Я оцінюю 2 зірки, тому що пісні, які вони мають у грі, не мають оригінальних співаків. Наприклад: для зів’ялої пісні є інший співак.
нічого подібного до жахливої реклами!
Гарна гра, але я помітив, що в деяких піснях тексти не зовсім правильні. Можливо, це пов’язано з авторським правом, тому я розумію, але просто хотів сказати вам. У пісні «Мені не потрібні доларові купюри, щоб повеселитися», в одній частині говориться, що я не отримав порізу. (Я чую це дуже чітко), коли це має говорити готівка. І так, є частина, де написано «Газ», але це інша частина. Але це не така вже й велика справа. Рекомендую. Але довелося видалити через зберігання. Дякую за ваш час.
Спалах новин: ця гра найгірша. Ви програєте одним лише легким рухом пальця. А реклама просто НОН-СТОП. Абсолютно не варто завантажувати.
Крута гра
Я це люблю. Але було б краще, якби у вас не було життя, якби ви могли грати в неї цілий день, не турбуючись про те, що у вас закінчаться життя. (Бонусна порада: дотримуйтесь ритму, і ви виграєте)
Придбати Bendy's VS Fred PIANO – Microsoft Store (uk-UA)
Dancing Road: Color Ball Run! મ્યુઝિક vsi
Справді весело і, безумовно, складно. Теж дуже захоплююче!! Причина, чому я ставлю цій грі чотири зірки, полягає в тому, що з’являється занадто багато реклами.
Просто І Бистіро Я Скажу Щось Нет А так Класина 🌺🌺🌺🌺 🌺🌼🌼🌼🌺 🌺🌼☀🌼🌺 👟👟 🌺🌺🌺🌺 🌱 🌱🍃 🌱 👶🌱 👚👍
ДУЖЕ хибно рекламується, в оголошенні було сказано «шукайте свою улюблену пісню та грайте», коли насправді вибір пісень дуже обмежений, переважно поп, і більшість пісень співають інші люди, а не оригінальний виконавець, єдиний, хто є оригінальним виконавцем це thefatrat, тому якщо ви хочете витрачати свій час на те, щоб слухати, як співає хтось інший, давайте, це лише особиста перевага слухати оригінального співака, а не відео, яке вони знайшли на YouTube.
Кожна дитина повинна грати в цю гру, тому що я сам це чудово, і це допоможе вам навчитися, коли вони грають у гру, а потім, коли вони знову гратимуть, ви можете допомогти їй і повернутися до своїх слів сайту
Якщо мені це подобається, вам сподобається, ви повинні грати в цю гру, це весело, вона грає все, що ви хочете
Дуже класна гра граю 2дні мені так подобається😆😆😆😁😁😄😄😄😃😃😃😀😀😀😀
Гра ідеальна така, як вона є, тому я ставлю їй чотири зірки, але є дві великі проблеми, там багато реклами, і чи може людина, яка Еван так швидко ходити з боку в бік, НІ!!! Але мені все одно подобається гра, так що це одне.
Dancing Road: Color Ball Run! Музика zir
Ця гра пікальна
Це погано, як усі кажуть, що ви, хлопці, нудно, особисто я закоханий у цю програму, це одна з найкращих музичних ігор, які я коли-небудь грав, я знаю, що є багато реклами, але я не проти, щоб це була весела музична гра і я рекомендую його, але інші люди, які ставлять 1 зірку, не слухають, я думаю, що кожен повинен спробувати додаток, також кожен має різні думки, але так! Загалом ця програма чудова!!!!!!!! 5 ЗІРОК 🌟
всього один уровень😡
це навіть не дозволяло мені грати в гру, і я маю її на телефоні, і в ній дуже багато реклами, я просто ненавиджу її, я не ненавиджу — це сильне слово, але для багатьох я ставлю йому 1 зірку.
Мені дуже подобається ця гра. Мені подобаються пісні та те, як була розроблена гра. Я люблю ігри, де я можу слухати музику, але водночас грати в гру. Але єдине, чого я насправді не розумію в цій грі, це чи хочу я зіграти пісню. Я натискаю відтворити, але він каже, що не можна завантажити ці дані, будь ласка, перевірте свій Інтернет. У мене з Інтернетом все добре, і він стає дуже дратує. Виправте це, будь ласка, я не можу відтворити жодну пісню. Крім того, реклама чудова, і ця гра чудова.👍🙂
це була одна з найкращих ігор за всю історію. Але реклама неадекватна, справді неадекватна.
Я не можу встановити свою музику 😡
Ну такое
Dancing Road: Color Ball Run! Musica qql
Dancing Road: Color Ball Run! Musik fvbs
😍😍😍😍😍😍😍😘😘😗😗😗😗😗😘😙😚😍😍😍😍😍😍😘😘😗😗😗😗😗😘😙😚😍😍😍😍😍😍😍😍🏆😍😍🏆😍😍🏆
Мені подобається музика, але пісні, які ми хочемо, є VIP-персонами, і там занадто багато реклами.
Ця гра жахлива!! Ви навіть не можете вибрати свою власну пісню, і коли ви спробуєте відтворити деякі інші пісні, вони не завантажуються. Єдина причина, чому я поставив йому дві зірки, полягала в тому, що рівні були складними, і я люблю складні ігри. Все, що я хочу сказати, це жахлива гра.
Ігра у міня не скачує
Музика не чудова, я розумію, що вони зробили це з міркувань авторських прав, але вони могли б мати кращих співаків принаймні . Забагато реклами, а реклама завжди займає занадто багато часу. Не весело грати з кількістю реклами.
В рекламі показали пошук музики, а в додатку його немає. Не дуріть людей.
Хрен а не гра
🔫🔫🔫🔫🔫🔫📵📵📵📵📵🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫📵📵📵📵📵🔫📵📵📵📵📵📵📵📵📵📵📵🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 🔫🔫
Гра класна але після кожного рівня реклама програю рекламу проходжу рекламу
Не страшно, але реклама дає помилкове уявлення, що ми будемо слухати оригінальні музичні треки, а не кавери. Люди, які виконують кавер на пісні, також не вказуються в назвах.
Ну, легко але все одно КРУТО
Дуже гарна гра там такі пісні, що від них хочеться плакати 💗💗.
класно
The Battle Cats கேஷுவல் ooh
теяров гохатіс азугом - jstor