Post by pakerropecberf on Feb 10, 2022 17:48:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Wood Block Puzzle - Block Game 2022 version ▞▞▞
Yaxsi
Bir müddətdir oynamıram. İndi ortada mükafat qutuları olan 9 blok var, lakin onlar heç yerə sığmır. Onların məqsədi nədir?
வூட் பிளாக் புதிர் பிளாக் கேம் புதிர் itxb
Mən yenicə oyunu oynamağa başladım. Maraqlıdır və heç bir problemi yoxdur. Biz bir formanı başqa sahəyə köçürə bilməliyik. Bundan başqa, şübhəsiz ki, çətin olur. Bunu sevirəm.
Maraqlidi
Bu, vaxt boşluqlarını doldurmaq üçün asan bir oyundur və siz onu tərk edib qaldığınız yerdən davam edə bilərsiniz.
Əvvəllər əla idi. Saatlarla oynaya bilirdim. İndi hətta abunə ilə məhdudlaşdırmaq üçün inkişaf edir. Mən bu blok oyunlarının çoxunu sınamışam. Bu, mənim zövq aldığım və reklamları aradan qaldıra bilən yeganə idi. İndi- Bu son yeniləmə dəhşətli və çox məyusedicidir. Abunəliyimi ləğv edirəm.
Oyun yaxşıdır və bir müddətdir ki, mənim stressim olub. Daxil ola bilmədiyim üçün reytinqi aşağı saldım. Məndən heç vaxt klaviaturadan adımı yazmağı tələb etmir. Mən blnk sahəsi görə bildim və hamısı budur, daha davam edə bilmirəm.
Əyləncəli, çox vergi deyil.
Yaxşı tapmaca, çox asılılıq yaradır.
Mən oyunda reytinqimi aşağı saldım, ona görə ki, indi 3 dəfə, çağırış lövhələrinə gedəndə xalımı və xalımı itirdim. Hər dəfə bunları edəndə oyunum yenidən başladı və xalımı və xalımı itirdim. Problemi həll edin. Çox sinir bozucu. Reklamları da dayandırmaq lazımdır. Onların hər 2 saniyədə görünməsindən bezmişəm və bəzi Reklamlar kontekstdə çox seksualdır. Övladlarım oyunu oynamağı xoşlayır, amma reklamlara görə onlara icazə verməyəcəyəm!!!
Bloklar dönməyəcək
Bəli, bu oyunu bəyənirəm, amma onu hər beş dəqiqədən bir oynamağa məcbur etmək üçün davamlı cəhdlərinə görə onu indi siləcəyəm.
Əyləncəli, lakin qəzaya uğradığı üçün cəmi 2 ulduz. Bir oyunda üç dəfə yoxa çıxdı və əsas ekrana keçdi. Yoxladım və onun işlədiyini gördüm, amma deyəsən reklamın önizləməsini göstərirəm. Mən kliklədim və oyun geri qayıtdı, lakin qazanmağa çox vaxt sərf etdiyim 2000-dən çox xal silərək geriyə getdim. Mən silirəm. Məsləhət deyil.
Tətbiqi yenicə yenilədi və o, donmağa davam edir, sonra isə bağlanır/özünü bağlayır.
Super.
Mən buna 5 ulduz verərdim, amma onu (4) dəfə endirmişəm və silmişəm və o, planşetim üçün ekranımda ikona qoymayacaq, çünki telefonumda Simge əsas ekranımdadır. Niyə?
Oyun qaydasındadır, amma oynamağa tələsmək bezdiricidir. Mən bir neçə gün planşetini açmadım və bütün bu istəkləri yerinə yetirəndə ortaya çıxdı. Bildirişləri idarə etmək üçün bir yol görünmür. O, yaxşı oturmur və oynamağa davam edib-etməməyimi müəyyən edəcək.
Vaxt itkisi üçün yaxşıdır
Bu gecə əvvəl yeniləndi və indi oyun düzgün işləmir.
Bu oyundakı reklamlar bezdiricidir.... oynadığınız hər oyundan sonra olur!! Məni dəli edir!! Daha az reklam almaq üçün oyunu düzəldin, çünki HƏR ZAMAN açılan reklamların heç biri məni maraqlandırmır! Mən oyunu sevirəm, amma demək olar ki, oyunu siləcəyəm. Zəhmət olmasa düzəldin!!!!
Reklamlar çox yüksəkdir. Mən indi və sonra reklamlara qarşı deyiləm, lakin bəziləri çox yüksək səslənir, bağışlayın, oyunu quraşdıracam
Əla
Mən oyunu xoşlayıram, amma hər tapmacadan sonra bir reklam həqiqətən bir çox reklam üçün bir yoldur və onları görməkdən bezmişəmsə, onu siləcəyəm. Əgər oyunçulara 4 tapmaca oynamağa icazə versəniz, bir reklam, sonra oyunu daha da yaxşılaşdıracaq 4 tapmaca, o zaman məndən 5 ulduz olardı, lakin reklamlara baxmaq çox darıxdırıcıdır və bu, ağlınızı oyundan uzaqlaşdırır. həqiqətən oyundan həzz ala bilmirəm.
Bu, sadəcə çağırışlar əlavə etdi, bu, zəhmlidir və təkrar-təkrar eyni şey olsa belə, siz kombinlər əldə edə, yenicə əlavə etdikləri maqnitdən istifadə edə bilərsiniz və onların dünya səviyyəsində reytinqi var. Amma profil şəklini dəyişə bilməzsən. Buna görə yalnız dörd ulduz var.
Mən bu oyunu çox istərdim ƏGƏR bu promosyon reklamlarına uyğun gəlirdi. Parçalanmış təsadüfi parçaları götürmək və xətlər çəkmək formaları tamamlamaq deyil. Bir şey aldığını və onu heç vaxt ala bilməyəcəyim bir oyunla əvəz etdiyini söylədikdə, həqiqətən nifrət edirəm
Mən bu oyunun digər variantlarını oynayırdım və heç biri bu qədər sadə olmamışdır. Mən çətin deyil, mümkün olmayan bir oyun istəyirəm.
Əyləncəli vaxtınız xeyir. Yalnız 4 ulduz verdi, çünki reklamda müxtəlif tapmaca formaları göstərilirdi, yalnız blok tapmacası yoxdur, üçbucaq və ya başqa formalı tapmaca yoxdur.
Crazy Kick! Arcade oobu
Bu oyun yaxşıdır, lakin fırlanmaları əldə etmək üçün pul ödəmək istəmirsinizsə və çoxlu reklamlara baxmalısınız.
Mən bu oyunu bəyənirəm, AMMA bu oyun reklam başlayanda səs parametrlərinizə HÖRMƏT ETMİR. Mən bütün parametrlərdə oyun səsini söndürdüm, lakin reklam başlayanda YouTube-da musiqim avtomatik olaraq dayandırılır və reklam səsi oxunmağa başlayır.... Çox hörmətsizlikdir... Reklamların olmasının vacib olduğunu bilirəm. Mən bununla razıyam, amma seçimimə hörmətsizlik edəndə yaxşı deyiləm. İPUCU 1: Siz Android parametrlərində oyun təkan bildirişlərini söndürə bilərsiniz. Çox səs-küylüdür. İpucu 2: Reklamları susdurmaq üçün Samsung oyun Başlatıcısından istifadə edin.
Tapmaca parçalarını bir araya gətirmək üçün ağlınızdan istifadə etməyi çox gözəl hesab edirəm və siz vaxtı itirirsiniz, çünki oynamaq çox əyləncəlidir! Pulsuz oyun üçün siz yükləməlisiniz və ona sahib olmalısınız! Zəmanət verirəm ki, əgər siz mənim kimi ağlınızı bir problemə qoysanız, oyunu mənim qədər sevəcəksiniz! Əylən və Bərəkətli Ol!🙏🏽❤👍🏽🤗
Yaxşı, amma səslər 5 dəqiqədən sonra təkrarlanır
İndiyə qədər mənə maraqlı gəlir. Mən yalnız bir neçə səviyyədə oynamışam
Gündəlik bildirişlərdən və axmaq zarafatlardan bezdim
Reklamlar və şəkillərdəki kimi heç nə yoxdur.
Oyun bütün irəliləyişləri dayandıran reklamlarla kəsilməyə davam edir
Çox səliqəli oyun. Fikrinizi işlədir.
Bir nöqtəyə qədər əyləncə, sonra darıxdırıcı.
Wood Block Puzzle - Block Game Quebra-cabeça hju
Oyunu sevirəm, lakin çoxlu məktublar almağa davam edin. Onları dayandırmağa çalışdım, heç bir uğur qazana bilmədim. Problemi həll etmək üçün oyunu silməli olacağam.
Gözəl oyun, oyunu oynamayanda telefonumda bildirişlərin görünməsini qiymətləndirmirəm.
Oyundan həzz alırdım, amma nədənsə telefonumu qızdırmağa çalışır.🤔🤨
Bu oyun Applovin ilə reklam olunur. Applovin ən müdaxiləedici və bezdirici reklamları edir. Onunla reklam edən hər hansı oyun və ya proqram istifadəçilərə əhəmiyyət vermir və bir ulduz reytinqinə layiqdir.
Bu oyunu icad edənində bu nu tərufləyənində papagı boş qalsın !!!! Ancaq gediş yoxdur yazır peysər yıgını
Oyun əladır, lakin oyuna davam etmək üçün çox tez-tez donur
Mən bu proqramdan/oyundan həzz aldım - ən azı son yeniləməyə qədər. Kaş yeniləməni ləğv edə bildim. Güncəlləmədən əvvəl bu, əla işləyirdi, lakin indi proqramın görünüşü daha ucuz və daha az gözəl görünür və o, indi hər zaman səhvlər göstərir, bloklar yox olur, sonra yenidən görünür və s... Zəhmət olmasa, əvvəlki vəziyyətə qayıdın! Son yeniləmədən əvvəl çox yaxşı idi!
Bir az çətin, amma gözəl oyun....
Əyləncəlidir, lakin çətin olur.