Post by pakerropecberf on Feb 10, 2022 17:42:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj ģeneratoru kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
jauna ideja, mums ir pretzemes bumbvedēju tornis. kā būtu ar loka šaušanas torni. any gaiss. ... utt. piemērots aizsardzībai un ļauj pretiniekam minēt. man radās jauna tēla ideja. elektriskais gigants uzbrūk ēkām fiziskiem uzbrukumiem. bet ja sitiens atbrīvo elektrisko lādiņu. tāpēc fiziski uzbrukumi ir vāji pret to vajag šāvējus. trieciens apdullina un rada bojājumus. joks, lai nogalinātu skeletus un sikspārņus ar vienu uzlādi.
Elic spēle bieži sanāk rageot bet vienalga laba. (Abonēt manu YouTube *Lukass TV*)
Laba! Bet tas nav godīgi ja +26 un pectam - 32 nav godigi. Kad es gandriz uzvareju izmetas un es zaudeju un - 33 nav godigi es pat varetu labak uztaisit labus updeitus.
Tā ir jautra spēle, un man tā patīk, taču liela problēma ir tā, ka uzvarēt ir jāmaksā, tu vari būt arēnā 6, taču sastapsi kādu, kuram ir tumšais princis, princis, spogulis, bandīts, mega bruņinieks utt., Un viņi noteikti iegūstiet to no lādēm, kuras varat iegādāties
Ļoti slikta spēlē labāk nelādējiet
Man patik😀
Nav īsti labi
Laba spēle 👍👍
Clash Royale Clash Rlua - Facebook
Lieliska spēle, bet viens liels trūkums. Ielādējoties mačā var iestrēgt pie 81%. Līdz brīdim, kad jūs ielādējat, jūsu pretinieks ir spēlējis varbūt 15-20 sekundes, kas viņam sniedz milzīgu priekšrocību. Gandrīz vienmēr ir garantēti zaudējumi. To nebūtu grūti izlabot, vienkārši padariet to tā, lai abi spēlētāji nevarētu spēlēt, kamēr abi nav iesaistījušies spēlē.
yy
The Creative Assembly izstrādātā sērija Total War kopš tā laika ir kļuvusi par vienu no stratēģiskās spēles pīlāriem. ... - Clash Royale.
Es nevaru iet clash Royale, tas atveras un aizveras .. es iedevu labu viedtālruni 6 vakar bija labi, tagad nedarbojas
Clash Royale Стратегии lqb
Par lēnu atjaunojas šis musars LoL Cs go labāk
Man dabūja spēli Kas ir Clash Royale ir sarežģītas stratēģijas spēles Brawl Stars Clash Royale Clash Royale ir sarežģītas stratēģijas spēles
Spēlētāji šajā spēlē ir tādi hakeri, es zvēru, vienu brīdi spēlētājs ievieto mega nakti, nākamajā brīdī viņam ir seši no tiem. Varbūt arī apsveriet iespēju pievienot prasmīgu saspēles vadītāju, kurā arēnā jūs atrodaties, jo spēlējot spēli es nevēlos atrasties 12. arēnā un stāties pretī 14. arēnai. Lūdzu, izlabojiet savus vestibilus vai, lai būtu vieglāk, labojiet spēli. No otras puses, šī ir godīgi viena no labākajām spēlēm, īpaši garos ceļojumos, šī spēle patiešām nogalina laiku (:
Sūds kaut man 1 reizi vaig vinēt 1 sekunde un man bija 111dzīvības bet viņam bija 1 un princis sit un pretinieks nelika un man bija 2 pilis un viņam 1 un kāpēc es zaudēju a vinnēja!??!! !!!!!!!! 😠😠😠🤬🤬😡😠😠😠Wt# jūs apnikāt tikai brawl stars mākat uztaisīt un vis a kad būs. Ruussshh wwaarrrsss
Đội nấu ăn - Trò chơi nhà hàng Roger của Chef Trò chơi điện tử gqv
No piecu zvaigžņu kļuva par divu zvaigzni. Šī spēle noteikti ir jāmaksā, lai uzvarētu. Tā kā viņi pēdējos atjauninājumos mainīja karu, godīgi sakot, spēle man kļuva daudz riebīgāka. Šis ir mans piektais spēles gads, un pieņemtie lēmumi ir bijuši šausmīgi. Man ļoti pietrūkst vecās spēles versijas, kad viņiem bija arī Clan Chests. Visa šī spēle ir: zaudēšanas sērijas, nauda, izlīdzinošās kārtis, negodīga spēle utt. Kopā ar atkarību, kad sākat zaudēt. Viņi arī atiestatīja manu personīgo rekordu!
Šī spēle ir ļoti stulba, bet es to spēlēju
Šī spēle agrāk bija laba, taču, palielinoties universālo kāršu skaitam un absurdi spēcīgajām kārtīm, piemēram, mega-bruņiniekam, tā vienkārši kļūst par to pašu veco, garlaicīgo lietu. Daudzas jaunas kartes pārāk labi veic visas funkcijas.
Es dažreiz satiekos ar spēlētājiem, kuri izmanto naudu, un es spēlēju free2play, tāpēc tas apgrūtina spēli. Ja clash Royale var pievienot bezmaksas vienumus, kas palīdz free2play, tas būtu lieliski. kas noliks lietas vienmērīgā spēlē lvl!
Case ilgi veras pa ilgu
Šīs spēles ir sliktas, es nevaru uzvarēt 😡
Ļoti slikta
Clash Royale Strategy msdj
es zinu ka tur ir labas kārtis
Tā ir viena un tā pati lieta dienu no dienas, cilvēki izmanto tās pašas kārtis, kas ir mega bruņinieks, baļķis un ragana. Viņi arī, visticamāk, ir augstāka līmeņa nekā jūs ar augstāka līmeņa kartēm, jo spēle ir kā warzone un ea, maksā, lai uzvarētu. Sērkociņu veidošana ir atkritumi kā kara zonas atkritumi. Monētas ir grūti iegūt, ja vien par tām nemaksājat, izmantojot reālu naudu. Šī spēle bija laba kā dažus gadus atpakaļ, taču tā bija grūtāka nekā himna. Kopumā spēle šobrīd ir ļoti slikta.
Ikviens izmanto vecās kartes, jo viņi joprojām ir pārspīlēti, un jaunā meta ir vienkārši briesmīga. Ikviens izmanto jaukākās kartes, un jūs neko nevarat darīt. Es spēlēju apmēram 3 gadus, un es katru reizi atrodu cilvēkus, kuri izmanto vienas un tās pašas salauztas kārtis. Man būs jāpārtrauc spēlēt, jo tas nopietni ietekmē manu veselību. Spēle ir tik nomākta, ka man vienkārši gribas visus nogalināt. Veiksmi superšūnai.
Reāli no sakuma vis OK ! Bet pēc tam joprojām! Reāli es sāku regot pa visu! Jo jobanie kropļo izmanto x bowus!
Pieredze, kas man ir bijusi ar izlīdzināšanas sistēmu, ir ABYSMAL. Sakarā ar maču, ja jums ir uzvaru sērija, jūs sakrītat ar cilvēkiem, kuriem ir kārtis ar absurdu statistiku, salīdzinot ar jūsu zemākajām kārtīm. Viņi nesen izlaida spēles režīmu "praktizēt jaunu klāju", kurā jūs tiekat saskaņoti ar cilvēkiem, pamatojoties uz jūsu kartes līmeni, lai gan tas nav ideāls, tas joprojām ir par jūdzēm labāks nekā pašlaik izmantotā sistēma. Es iesaku viņiem vienkārši izmantot šo partneru meklēšanas sistēmu kā pastāvīgo
Super
Laba spēle, izņemot maču, esmu zaudējis 200 trofejas pirms mūsu ēras, manam pretiniekam bija nākamās arēnas kārtis