Post by pakerropecberf on Feb 10, 2022 17:36:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több pontot ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
A 3 csillagos után ⭐ unalmas, mielőtt túl jó lenne
Ez az alkalmazás már régóta fent van a telefonomon. Általában unatkozom és törlöm. Egyszerű, és nem stresszel vagy frusztrál, mint a többi játékalkalmazás.
Olyan nehéz letölteni
Nagyon szép játék, de a vásárlók nagyon türelmetlenek és gyorsan távoznak
A játék nagyon szórakoztató, de ha befejezel egy szintet, az sok időbe telik, mintha hamarosan lejárna az idő, mire játszhatsz vele, de amikor megérinted a számot, akkor újra kezdődik
Cooking Party : Food Fever Pelihalli qku
Ez egy szórakoztató játék, de sajnos gyorsan nehézkessé válik. Állítólag vannak *extra műszakok* (ahol véletlenszerű szinteket játszhatsz vissza és érméket kereshetsz), de nem. Jelenleg elakadtam a Születésnapi szinten (azt hiszem, 63 éves kortól kezdődik) Rengeteg gyöngyszemem és 400 érmém van, de nincs elég ahhoz, hogy bármit is frissítsek, és át tudjak jutni a szinteken, mert nem keresek elég érmét, mert nincs elég frissítésem mert nincs elég érmém bármit is frissíteni!!!
Élveztem ezt a játékot és imádom. Eleinte nehéz volt, különösen a Mocktail Party-n, de minden szintet és éttermet sikerült befejeznem. Kérjük, készítsen több éttermet a következő frissítéshez
Hay jadhav a játék tökéletes, ne nyögj le, a telefonod miatt f*gy, nem ettől a csodálatos játéktól 👍
Nem az amire számítottam, eltávolítottam
Jó játék, nagyon szeretem
স্যূত ঈ এরতে চাই
Csodálatos játék, de ne hagyd, hogy a frissítéssel foglalkozzanak, de tűz van!!!😘😍 imádom, csak így tovább!
Ez a játék jó időtöltés, nagyon szeretem. Mindenki számára megfelelő. Megpróbálhatod.
Imádom ezt a játékot, mert nem túl nehéz. Nagyon szeretek játszani. Tetszett ötlet a régi szintekre való visszamenőleg korszerűsített konyhával. Szórakoztató volt, nem elkeserítően nehéz. Jól sikerült hajnali 5 óra 5 perckor a 32/2 szintű karácsonyi verzióban, így elég sokáig játszott a megfelelő felülvizsgálathoz. Kösz.
Eddig ez egy tisztességes főzős játék!
A játék nagyszerű
Szerelem A játék szórakoztató, szeretem, addig játszhatok, ameddig csak akarok! Igenisssss
Ncrin Hit HIV sit gov ftij
Csodálatos grafika és sima játéktér Szórakoztató játék Sok élvezni kell ezt a játékot, mindenkinek játszania kell ezt a játékot Érdekes játék, jó étkezési terület igazi ételnek érzi magát, és igazi bulinak érzi magát a környéken fantasztikus játék A játék túlságosan felhasználóbarát Játék szép munka Játék létrehozása Több Enjoying 😍🥰😎 játék
Sok móka eddig!
Ok játék
Annyira szórakoztató. Imádom, ahogy 30 szinten kapsz egy új éttermet. Gyorsak a hirdetések, ami nagyon tetszik. A kedvenc játékom jelenleg.
A legjobb főzős játék valaha! Játszott másokkal, és eltávolította őket. Ezt ki kell próbálnod. Nem fog csalódni, és ha… túl rossz
Nem kaphat egy csillagot a Carnival Truck első szintjén... minden korábbi teherautón minden csillag legyen. Valami nem stimmel!!!
Oké😋👍
Rossz
Jó játék 😍😍😍😍
Zuhany
Egészen addig szórakoztató volt, amíg át nem vált a kulcsok gyűjtésére, hogy továbbléphessünk a következő témára. Néha ugyanazt a szintet kell játszani 2-3 alkalommal, hogy megszerezd a kulcsot. Most teljesen monoton. Eltávolítás
Ez a játék nagyon jó eddig gondoltam élvezi, hogy még nincs probléma
Nagyon rossz játék
nehéz játszani számítógépen
a játékok szintje nem töltődik le
Nagyon szeretem ezt a játékot. Köszönöm
Ez nekünk nagyon nagyon nagyon rossz rossz rossz rossz rossz rossz rossz rossz rossz játék utálom ezt a játékot
Az u szint nem ment át
Igazán szórakoztató játék...nincs állandó hirdetés...nincs szükség vásárlásra a játékhoz...Imádom!!
Kihívások játék és imádom....🤗🤗🤗
Eleinte jól ment, aztán eljutottam a következő szakaszba (karácsonyi buli), és nem működött, megpróbáltam újra és újra letölteni, de mégsem működött🙁
Biasa biasa je..szórakoztató játék
legjobb főzős játék, amivel játszottam Imádom, ahogy a főtt étel automatikusan a zsemlébe kerül
Hagyd abba a Facebook nyavalygást. SOHA nem fog megtörténni!
Protect & Defense: Tower Zone ስልት llyn
Hülyeség, még az edényeket sem tudom felszolgálni, csak elakadt és nem megy semmi. A teljes időveszteség nem kaphat egy csillagot
Ez egy zseniális játék. Könnyű játszani. Az egyik legjobb főzőjáték, be kell vallanom, hogy találkoztam vele. Nagyon addiktív. Nagyon sok jutalom és érme. Csak egy probléma van, amellyel most szembesülök, amikor a hotdogjaimat próbálom kiszolgálni, a játék csak ezen f*gy le, semmi máson.
Nagyon ajánlott srácok..szeretik ezt a játékot, annyira élveztem.. ne aggódj, ha nem tudod túllépni a szintet, mert sok esély van a szint feloldására..eltér minden korábban játszott főzőjátéktól..gd job👍
Nagyon szép és érdekes alkalmazás, sok étel érkezik egy partiba, és annyi kombinációt kell adni, és szerintem ez a valaha volt legjobb főzőjáték offline is 😊
Még akkor sem sikerül átmenni egy szintet, ha az összes erősítést felhasználod!!😠😠😠
Remek játék Nagyon szeretem ezt a játékot.
Ez a legszebb kinézetű, legszórakoztatóbb és aktuális ételjáték. Imádom a karaktereket és a vipeket. Sok móka, jó pénz és gyémánt. Szép munka, fejlesztők