Post by pakerropecberf on Feb 10, 2022 17:21:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāpj daudzus dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Es šo vērtēju ar 3 zvaigznēm. Es to instalēju un iemīlējos spēlē, taču tas nav nekas līdzīgs pievienošanai. Pirmkārt, jūs nevarat ierakstīt savas iecienītākās dziesmas, kurās teikts, ka varat pievienot, bet nevarat. Otrkārt, tas tik ļoti traucē, un katru reizi, kad es nomirstu, tiek parādīts papildinājums, es nospiežu nē, paldies par pievienošanu, un pēc tam tiek pievienots. Pilnīgi smieklīgi, bet spēle ir jautra, tāpēc es joprojām vērtēju to ar 3 zvaigznēm
Reklāmā bija tas, ka es varēju izvēlēties atskaņojamo dziesmu, bet, kad piedzīvoju problēmas, es nevarēju to iegūt. Visbeidzot, funkcija, kas bija viens no vienīgajiem iemesliem, kāpēc es iegādājos šo lietotni, kuru nevarēju izmantot vai saņemt palīdzību, bija 100% lietotņu veidotāju vaina, jo lietotnē nav ievietojis nekādus norādījumus par šo situāciju.
Jautri
Labākais geim
Šī spēle būtu jautra, taču ir tik daudz kaitinošu QoL problēmu. Turpināt pēc kļūdas ir bezjēdzīgi, jo pēc reklāmas pabeigšanas spēle aizkavēsies, tāpēc nav iespējams pārspēt ātras sadaļas. Ja pēc tam, kad esat pabeidzis dziesmu, neskatāties reklāmu, lai atbloķētu jaunu dziesmu, jums ir jāskatās neizlaižama reklāma neatkarīgi no tā, kad mēģināt atgriezties izvēlnē, tādējādi padarot visu lietotnes aizvēršanu un atkārtotu atvēršanu ātrāku. turpini spēlēt.Lielākā daļa dziesmu ir zemas kvalitātes oriģinālu kaverversijas
Tas ir labi, bet nedaudz sarūgtina fakts, ka reklāmā audio šķita kā īstie dziesmu izpildītāji, bet atskaņojot to vienkārši cilvēki dzied dziesmu un brīžiem pat nepasaka vārdus pareizi vai viņiem ir tāda pati balss kā māksliniekam. tas ir tikai nepatīkami, manuprāt... Tomēr varu teikt, ka spēle šķiet daudz patīkamāka, nekā es to domāju... meh
Tas ir jautri, man patika... Es atņēmu trīs zvaigznes, jo viena ir ļoti lēna, un, kad mēģināju atskaņot savu dziesmu, tā nedarbojās, un vienu reizi es sēdēju un gaidīju stundu, lai tā darbotos. Es padevos, un vēl viena problēma ir spēlē, kad es pat netrāpu citas krāsainās bumbiņas, es tik pazaudēju un izniekoju reklāmas, lai turpinātu, bet tad tās pat nedarbojas, tāpēc es izdzēsu lietotni, bet tas bija jautri. ilga. 🙄😔
Sākumā likās diezgan tukišigi,bet pēc tam pirdiens!🤨🤨
PooP spēle
Iemesls, kāpēc novērtēju šīs divas zvaigznes, ir tāpēc, ka sākumā tas bija jautri. Bet pirmo reizi, kad es nomiru, es sāku skatīties reklāmu, lai turpinātu. Tāpēc es noklikšķināju uz tā, bet tas vienkārši teica: reklāma nav pieejama. Iespējams, tas bija saistīts ar manu internetu, tāpēc es pārbaudīju savienojumu. Mans iPad bija pilnībā savienots. Es iesaku šo spēli cilvēkiem, kuri nav nokaitināti
Tas ir labi, bet, ja jums ir reklāma, kurā teikts, ka varat izvēlēties savu dziesmu, jūs nevarat izvēlēties dziesmu jums, tāpēc es iesaku jums neiegūt šo lietotni, un es, iespējams, ziņošu par to par nepatiesu reklāmu.
Sheet1
Sākumā, kad es lejupielādēju spēli, tā gāja tik labi, bet vēlāk ikreiz, kad nospiedu pievienošanas pogu, lai atskaņotu jaunas dziesmas, tiek rādīts 'Atlīdzības video nav pieejams'.😑😑
Dancing Road: Color Ball Run! Música osig
Man patīk mūziku spēlēs 👍
Man patīk šī spēle, cilvēki, kā jūs plānojat, jūs esat tik rupjš, tāpēc, ja jums nav kaut ko jauku teikt, sakiet to vispār, lūdzu, neplānojiet cilvēkus, kuri cenšas visu iespējamo, lai padarītu spēli
Ja man patīk, jums patiks, jums vajadzētu spēlēt šo spēli, tā ir jautra, tā spēlē visu, ko vēlaties
tas izslēdzas sliktākajos brīžos (piem., kad to ir ļoti grūti pārvarēt), un tas neļauj jums atskaņot savu mūziku, tāpēc varat lejupielādēt tik daudz mp3 atskaņotāju, cik vēlaties, lai jūs to nevarētu atskaņot. noteiktu dziesmu, kuru vēlaties. jums ir jānoskatās reklāma, lai varētu atskaņot lielāko daļu dziesmu (gandrīz visu sarakstu), mūzika vienkārši beigtos spēlēt, bet spēle joprojām turpināsies, es vispār neiesaku šo spēli, es to novērtētu ar nulli
Jauka spēle, taču pievienojiet vairāk dziesmu
Laba spēle, bet jūs droši vien brīnāties, kāpēc es tai piešķīru 3 zvaigznes! Lūk, kāpēc es atjaunināju spēli, un tagad tā saka, lūdzu, pārbaudiet interneta savienojumu! Mums ir internets, tāpēc, lūdzu, novērsiet šo problēmu un neatjauniniet šo lietotni!
Sākumā man patika šī spēle, bet man tā patika! Bet tad pēc brīža, kad es gribēju to spēlēt, tas turpināja spēli, bet, kad es spēlēju mūziku, es biju kā ughhhhh! Tātad, jā, es to atinstalēju. Neiesaku šo spēli
1. Pārāk daudz reklāmu 2. JŪS NEVARAT IZVĒLĒTIES DZIESMU
ES mīlu šo spēli! Tas patiešām ir relaksējošs, un tur ir manas iecienītākās dziesmas, vienīgā problēma ir reklāmas, ir pārāk daudz reklāmu, kad sākat un beidzat spēli, dažreiz pa vidu! Es vēlētos, lai jūs salabotu, cik daudz reklāmu ir :3
Šī lietotne ir pārsteidzoša! Dejojošs ceļš palīdz man radīt lielu koncentrēšanos manī, tāpēc jums noteikti vajadzētu spēlēt dejojošu ceļu. Es ieteiktu viņiem ielikt Saulespuķu dziesmu arī dejošanas ceļā.
Jums ir jāspēlē tiešsaistē, katra dziesma, izņemot pirmo, ir jāatbloķē caur reklāmām, jūs vācat monētas, bet tikai, lai atbloķētu dažādus apvalkus, utt... Tas viss būtu labi, ja jūs varētu vismaz atskaņot visu dziesmu!
Es domāju, ka šī spēle patiešām ir jautra, bet pēc kāda laika tā kļūst garlaicīga, es domāju, ka mēs nevēlamies vienmēr saņemt informāciju, ka esam zaudējuši vēl vienu spēli. Es domāju, ka viņiem vienkārši jāuzlabo spēles uzbūve, piemēram, mums vajadzētu būt iespējai izvēlēties savu fonu un tā tālāk... Spēlei ir jākļūst labākai!!!
Man patīk šī spēle, bet, manuprāt, es teiktu, ka jums ir nepieciešams lielāks ekrāns, lai jūs varētu vieglāk redzēt, kas notiek. Neatkarīgi no šī numura šī ir patiešām laba spēle, kas palīdz bērniem saprast dažādās krāsas!
Interesanta skrējēja spēle. Vadības pultis ir slikts, veic vairākus pieskārienus sasniegumiem utt... Ja jātur nospiests ekrāns, lai spēlētu, tas ir nedaudz kaitinoši. Es drīzāk varētu vienkārši vilkt, cik nepieciešams bumbiņas kustībai. Daudzas ceļa bumbas un bumbiņu takas, kuras var pielāgot. Daudz dažādu fona dziesmu, no kurām izvēlēties. Ja viņi atbrīvotos no ekrāna turēšanas un novērstu navigācijas problēmas, spēle būtu 5 zvaigžņu spēle. $8\wk par VIP mazliet ekstrēmu.
Maija Einfelde Krāsas / Colours, Rainis / 4:00 ... in which seventy-seven composers wrote new music for choir. ... Golden ball of yarn,.
Man ļoti patīk spēlēt ar skaņām, izmantojot austiņas vai I podi (ieteicams)
Es to tagad ienīstu katru reizi, kad vēlos izlaist sludinājumu, bet tas turpina nākt ar reklāmu. No otras puses tas arī traucas, tas nerāda bumbas, tāpēc es nezinu, kur iet😭! Un tad BIJA REKLĀMA!!! Jēzus, tas ir tik kaitinoši, ka es izslēdzu WiFi un... REKLĀMA JOPROJĀM TURPINĀJAS. Šī ir vissliktākā spēle, ko jebkad esmu lejupielādējusi, un tas man ir ļoti slikti, jo labi... man ir bijis daudz, patiešām, absolūti briesmīgu. sliktas lietotnes, bet šī ir sliktākā no tām, tāpēc, lūdzu, ņemiet vērā manus padomus, NELEJUPIELĀDĒJIET TO
Labi iziet Pārsteidzoši man patika Tas ir labi, ka tas ir tik biedējoši, jo tu nezini, kad tu mirsi
MĪLU ŠO SPĒLI! Lai gan būtu jauki, ja jūs varētu izvēlēties savu mīļāko dziesmu, nevis noteiktu kolekciju :/. Sludinājumā bija redzams, ka tas ir nedaudz satriekts:( bet tas joprojām ir labs, tāpēc novērtēju to ar 4/5
Ņoti forša spēle ❤️❤️❤️
Reklāmā teikts, ka jūs varat "atskaņot savas iecienītākās dziesmas", un tur bija tikai iepriekš iestatītas dziesmas, un jums ir jānoskatās pievienošana, jo bija vairākas pievienošanas, kas nāca katrā kārtā (es pat saņēmu pievienošanu skrējiena vidū). Šī ir vēl viena spēle, kas tika izmesta ganībās un tika novērtēta ar 5 zvaigznītēm, līdz tā guva ieņēmumus no reklāmām, un tā tika spēlēta, lai to reklamētu citās mobilajās spēlēs, tāpēc nepalīdziet viņiem vienkārši nelejupielādēt.
Nekad neielādē, man ir labs internets, tikai paliek izvēlnē ar reklāmām
😘😘😘😘😘
Download game package moe.low.arc last version 3.9.1 for ...
Guerra di Troia: L’ascesa della leggenda Sparta Strategia utuq
Šī spēle ir šausmīga. Lai gan viņi saka, ka tas atjaunina kļūdas, tas netiek novērsts. Kad es noklikšķinu uz skaņas, tas saka, ka tiek lejupielādēti dati, un, kad lejupielāde ir pabeigta, tas to dara vēlreiz. Es pat nevaru to atskaņot, tas ir diezgan bezjēdzīgi manā tālrunī. Es saprotu, ka izstrādātājs darīja visu iespējamo, to darot, bet lūdzu, izlabojiet to, tas ir tik bezjēdzīgi!